More Website Templates @ TemplateMonster.com - February 10, 2014!

[12/15/15]Updaty GTA5 jenom pro – PS4, Xbox One, a PC

SecuroServ hratelnost byla přidána do GTA Online Freemodu, který je k dispozici po dokončení nebo přeskakování výukového programu. Mezi vlastnosti patří:

-Možnost SecuroServ v ovládání menu; zde hráči mohou vybrat, zda chtějí být VIP, nebo hledat práci (jako Bodyguard). Hráči musí mít více než 1 milion $ úspor, aby bylo možné, aby se stal VIP.

-VIP jmenovat jejich organizaci na tvorbu a lze přejmenovat za cenu od VIP nabídky SecuroServ v interakci menu. VIP Práce a VIP výzvy, které mohou být zahájen VIP pro jejich organizace. Některé z nich budou k dispozici pro ostatní hráče a členy konkurenčních organizací z jejich jednání, aby se připojili.

-VIP schopnosti, které lze zakoupit na pomoc organizace; mezi ně patří kapky (např Bullshark), vozidla (např Buzzard) a organizace schopnosti (např Duch Organization). Jednotlivé vozy organizace bude zatím najmout, pokud VIP již koupil stejný typ z webových stránek vozidla av současné době ji vlastní.

Deset nových high-end Stilt Apartments byly přidány do dynastie 8 pro GTA Online. Tři nové přizpůsobitelné high-end podkrovní apartmány s výběrem osmi interiérů byly přidány do dynastie 8 webové stránky pro GTA Online. Vlastnosti New Galaxy Super Yacht jsou k dispozici ke koupi od Docktease pro GTA Online. Jachta Vlastnost nepočítá směrem k hranici s nemovitostmi a jsou denně utility náklady na vlastnit jeden. Jachta nelze plavili; nicméně to může být přemístěna za cenu jednoho z dvanácti místech. Až tři jachet mohou být ukotveny na každém místě v jednom okamžiku. Hráči jsou schopni jen vlastnit jedenu Yachtu a mají výběr ze tří modelů:

-The Orion

-The spices(který zahrnuje vířivku )

-The Aquarius (který také zahrnuje vířivku)

Dva nové vrtulníky byly přidány do Elitas Cestování pro GTA Online :

-Buckingham SuperVolito

-Buckingham SuperVolito Carbon

Bylo přidáno pět nových lodí pro GTA Online , které se nedají koupit , a jsou k dispozici pouze při nákupu některých modelů jachta, budou tyto lodě přijde ve stejném barevném schématu jako Yacht :

-Nagasaki Dinghy

-Speedophile Seashark

-Pegassi Speeder

-Lampadati Toro

-Shitzu Tropic

Tři nové vozy byly přidány do legendární Motorsport pro GTA Online :

-Declasse Mamba

-Imponte Nightshade

-Bravado Verlierer

Šest nových výkonných vozů s přizpůsobitelné interiérových barev, které přicházejí v pravidelných a obrněných variant, které byly přidány do legendární Motorsport pro GTA Online :

-Enus Cognoscenti

-Enus Cognoscenti 55

-Gallivanter Baller LE

-Gallivanter Baller LE LWB

-Benefactor Schafter V12

-Benefactor Schafter LWB

Jeden nový vůz byl přidán do Warstock Cache & Carry pro GTA Online :

-Turreted Limo

Dvě nové zbraně byly přidány do Ammunation pro GTA Online , které jsou k dispozici k okamžitému nákupu :

-Heavy Revolver

-Switchblade

Pěknou hru :)

Přeju příjemné hraní a to je vše ze 12.1.2016.

Trailer na hru GTA 5